Stoiximan Super League

Τον έστειλε… αδιάβαστο!

Ο Ατρόμητος… δεν μπήκε στον αγώνα και ο Λεβαδειακός το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα. Με δύο γρήγορα γκολ, οι Βοιωτοί πήραν νίκη… παραμονής (2-1) και παράλληλα έκοψαν το δρόμο των αντιπάλων τους για πλέι οφ.

Ολοζώντανος για την παραμονή έμεινε ο Λεβαδειακός!

Η ομάδα του Μάντζιου χτύπησε με το... καλημέρα του αγώνα και επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου, συνεχίζει να ορίζει την τύχη του, απέχοντας δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε τρεις βαθμούς απ 'την τετράδα που υποβιβάζεται.

Τα γκολ των Μάντζιου (πέναλτι στο 4') και Πελέ (βολίδα στο 15' ) έγειραν για τα καλά την πλάστιγγα υπέρ των Βοιωτών που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον το γεγονός πως οι κυανόλευκοι... δεν μπήκαν στην αναμέτρηση.

Απ' την άλλη, οι παίκτες του Νιόπλια (που πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση) το μόνο που μπόρεσαν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον μόνιμα δραστήριο Ναπολεόνι, αλλά να μείνουν στο -2 απ' τα πλέι οφ.

Το ματς

Ούτε ο ίδιος ο Ατρόμητος δεν κατάλαβε από ‘που του ήρθε! Ο Μάντζιος προκάλεσε τόση ζαλάδα στους αντιπάλους του (με τις ντρίπλες μέσα στην περιοχή) που ανάγκασε τον Φυτανίδη να του κάνει πέναλτι (σε τράβηγμα φανέλας). Και φυσικά ο ίδιος στο 4’ έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι Βοιωτοί έστειλαν… αδιάβαστους τους παίκτες του Νιόπλια που… δεν είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Πελέ, λοιπόν, να πιάνει «βολίδα» στο 15’ και να δίνει ακόμα μεγαλύτερο αέρα στην ομάδα του.

inner

Οι «κυανόλευκοι» είχαν πληρώσει για τα καλά το γεγονός πως ξεκίνησαν «υπνωτισμένοι» την αναμέτρηση. Και τώρα έπρεπε να… τρέξουν. Μήπως και προλάβαιναν να γυρίσουν «τούμπα» την κατάσταση. Παρόλο, όμως, που ισορρόπησαν την κατάσταση, επ’ ουδενί δεν δημιουργούσαν εστίες κινδύνου για τον Τσιντώτα που σε γενικές γραμμές… απλώς παρατηρούσε την κατάσταση. Και έδειχναν να περιμένουν… τα πάντα απ’ τον Ναπολεόνι. Και λίγο έλειψε αυτός να ξαναβάλει στο κόλπο την ομάδα του, όμως μετά το «χορευτικό» που ανάγκασε τον Κώτσιο, το σουτ του ήταν άσχημο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες… αποφάσισαν να δώσουν γρήγορο τέμπο. Αλλά είναι αλήθεια πως η εικόνα του Ατρόμητου δεν βελτιωνόταν… Είχε μπλοκαριστεί παντελώς και δεν μπορούσε να απειλήσει πραγματικά τον Τσιντώτα. Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους, αλλά πέραν ενός σουτ του Ιταλού μεσοεπιθετικού (που έφυγε λίγο άουτ) δεν είχαν κάτι άλλο να… υπερηφανεύονται. Και την ίδια ώρα οι Βοιωτοί κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα και ουσιαστικά δεν ανησυχούσαν μήπως συνέβαινε κάποιο… απρόοπτο.

inner

Και θα μπορούσαν δέκα λεπτά πριν τη λήξη να κλειδώσουν μια και καλή τη νίκη, αλλά το πάρε-βάλε του Γιακουμάκη δεν βρήκε αντίκρισμα απ’ τον Πουλίδο που έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει και διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη των γηπεδούχων. Ο Ατρόμητος έδειχνε να το ‘χει παρατήσει. Να έχει -μέσω της κακής του εικόνας- αποδεχθεί πως δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Όπως κι έγινε… Διότι το πολύ όμορφο τέρμα του Ναπολεόνι στο τέλος απλώς υπέγραψε το τελικό 2-1 και δεν αποσόβησε την ήττα.





Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Μπουσταμάντε (66’ Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ, Πουλίδο (89’ Μιλοσάβλιεφ), Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος

Στον πάγκο των πράσινων: Στρατηλάτης, Γκόμεζ, Ζίτο, Κατίδης, Μαχαίρας

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (61’ Καράσκο), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (75’ Μπρίτο)

Στον πάγκο των κυανόλευκων: Μπάρκας, Μπάλλας, Μαρσελίνιο, Καραμάνος, Παπασπύρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x