Γερμανία

Τον Τούχελ είχε προκρίνει ως διάδοχο του ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντίολα είχε υποδείξει ως αντικαταστάτη του στη Μπάγερν Μονάχου τον Τόμας Τούχελ πριν από δυο χρόνια, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της βαυαρικής ομάδας, Μίχαελ Ρέσκε.

Γκουαρντίολα και Τούχελ τα … ξαναείπαν χθες, με αφορμή το φιλικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια Ντόρτμουντ (κ.δ. 1-1, 6-5 στα πέναλτι) στο πλάισιο του International Champions Cup. Η σχέση μεταξύ των δυο ανδρών είναι αρκετά καλή, όπως φαινόταν και πέρυσι στις μεταξύ τους «μονομαχίες» στο γερμανικό πρωτάθλημα, λίγοι ωστόσο γνώριζαν πως ο Γκουαρντίολα είχε στο μυαλό του ως ιδανικό του διάδοχο τον Τούχελ…

«Ήδη από την προπέρσινη σεζόν, ο Πεπ είχε πει πως ο Τόμας πρέπει να είναι ο διάδοχος του στον πάγκο της Μπάγερν, όποτε αυτός αποχωρήσει από τη Βαυαρία», εξήγησε ο Ρέσκε σε γερμανικό Μέσο. Και συνέχισε: «Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αλληλοεκτίμηση. Ο ένας θαυμάζει το έργο που έχει προσφέρει ο καθένας ποδοσφαιρικά».

Η πρόταση του Γκουαρντιόλα πάντως δεν εκπληρώθηκε, από τη στιγμή που την περσινή χρονιά ο Τούχελ ανέλαβε τις τύχες της Ντόρτμουντ και στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πλέον ο Κάρλο Αντσελότι.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x