Euro 2024

Τοροσίδης: «Να τιμωρηθεί ο βοηθός της Βοσνίας» (video)

Ο Βασίλης Τοροσίδης αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Ελλάδας, έστειλε σύνθημα ενόψει των επόμενων ματς και καυτηρίασε τη συμπεριφορά του βοηθού προπονητή της Βοσνίας που χτύπησε τον Γιαννιώτα.

Χαρούμενος για τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Βοσνία παρουσιάστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο αρχηγός της Εθνικής έστειλε σύνθημα για εξίσου παθιασμένες εμφανίσεις ως το τέλος των προκριματικών και καυτηρίασε την τραγική συμπεριφορά του βοηθού προπονητή των γηπεδούχων, ο οποίος γρονθοκόπησε τον Γιαννιώτα. «Ο συγκεκριμένος κύριος είχε κάνει φασαρία και στο ματς στην Ελλάδα, να τιμωρηθεί από τους αρμόδιους» είπε σχετικά.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΚΑΪ

«Ήταν θετικό αποτέλεσμα για εμάς, σημαντικός ο βαθμός για την πορεία μας στα προκριματικά. Αν εμφανιστούμε έτσι και στα άλλα τέσσερα παιχνίδια, τότε είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση. Ποτέ δεν ξέρεις και για την πρώτη, άμα τα πάρουμε όλα τα ματς, αλλά ρεαλιστικά βλέπουμε την δεύτερη θέση. Αρχής γενομένης στο παιχνίδι με την Εσθονία κι εν συνεχεία όλα τα υπόλοιπα».

Ερωτηθείς για όσα συνέβησαν με τη λήξη του αγώνα: «Δέχθηκε γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε κάνει φασαρία και στο πρώτο ματς στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί και να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να τον τιμωρήσουν οι αρμόδιοι».

Όσο για το τι ζητά εκείνος για τα γενέθλιά του (σήμερα) αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει την Παρασκευή ο Σωκράτης: «Ο Παπασταθόπουλος μας είχε ζητήσει να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό. Εγώ θα ζητήσω και τους 12 στα επόμενα τέσσερα ματς. Όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν τα καταφέρουμε, τότε θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα να πάμε Μουντιάλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x