Champions League

Τούχελ: «Θα γιορτάσουμε τη νίκη, όμως η Γιουνάιτεντ μπορεί να μας νικήσει στη ρεβάνς»

Στην παραδοχή πως η Γιουνάιτεντ μπορεί να νικήσει την Παρί και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε ο Τόμας Τούχελ μετά το 2-0 των πρωταθλητών Γαλλίας στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως πρέπει να συγκεντρωθούν στο ματς πρωταθλήματος με τη Σεντ Ετιέν και μετά στη ρεβάνς με τους «κόκκινους διαβόλους» και χαρακτήρισε υποδειγματική τη συμπεριφορά του Ντι Μαρία στις έντονες αποδοκιμασίες.

Αναλυτικά: «Αν μπορέσαμε να νικήσουμε στο Μάντσεστερ, μπορεί και η Γιουνάιτεντ να κάνει το ίδιο στο Παρίσι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα γιορτάσουμε τη νίκη, όμως θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με τη Σεντ Ετιέν αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τον προημιτελικό, καθώς είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Παρί αναφέρθηκε στον Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έβγαλε δύο ασίστ κόντρα στην παλιά του ομάδα: «Ήταν δύσκολο για εκείνον. Του μίλησα αρκετά. Άκουσε τις αποδοκιμασίες, όμως παρέμεινε σίγουρος για τον εαυτό του και είμαι χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x