Champions League

Από 20 χιλ. εισιτήρια στους φιναλίστ του Champions League!

Οι αστειότητες της UEFA στην κατανομή των εισιτηρίων συνεχίζονται για ακόμη μια χρονιά! Στο 71.900 θέσεων «Σαν Σίρο», Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρουν μόλις από 20 χιλ. για τον τελικό.

Για ακόμη μια χρονιά, στον τελικό του Champions League, περισσότεροι θα είναι οι χορηγοί στις κερκίδες παρά οι οπαδοί της μιας εκ των δύο φιναλίστ.

Η UEFA θα δώσει από 20 χιλιάδες εισιτήρια σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League, θα πωληθούν άλλα 6.000 μέσω του διαδικτύου, ενώ οι χορηγοί, οι συνεργάτες και οι ομοσπονδίες θα μοιραστούν τα υπόλοιπα 25.900 εισιτήρια! Και όλα αυτά, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται στο 71.900 θέσεων, Σαν Σίρο. Βέβαια, το πώς θα τα μοιράσει κάθε ομάδα είναι δικό της θέμα.

Η Ρεάλ για παράδειγμα, στον τελευταίο τελικό που ήταν και πάλι κόντρα στην Ατλέτικο πριν δύο χρόνια, έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στα μέλη της, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τηρήσει σειρά προτεραιότητας. Από τον παλιότερο, στον νεότερο.

Το όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον τελικό του Champions League, συμβαίνουν, όμως, και σε αυτόν του Europa League. Λίβερπουλ και Σεβίλλη θα τεθούν αντιμέτωπες στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο μόλις 37.500 θέσεων, «St Jakob-Park stadium».

Οι δύο σύλλογοι θα πάρουν από 10.236 εισιτήρια, εκ των οποίων το 12% θα πάνε στις οικογένειες των παικτών και στους χορηγούς των ομάδων. Άρα, μένουν 9 χιλ. εισιτήρια για τους οπαδούς, τη στιγμή που η Λίβερπουλ έχει πάνω από 27 χιλ. εισιτήρια διαρκείας!

Τα υπόλοιπα 12,5 χιλιάδες εισιτήρια θα δοθούν όπως και στο Champions League σε χορηγούς, συνεργάτες και ομοσπονδίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x