Stoiximan Super League

Τρελαίνει κόσμο αυτός ο Πανιώνιος!

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Πανιώνιος. Η ομαδάρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς καθάρισε και τον Παναιτωλικό με 2-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ!

Πανιώνιος έτοιμος για Ευρώπη! Η ομαδάρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε μια... μπουκιά και τον Παναιτωλικό (2-0), επέστρεψε στα τρίποντα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και παραμένει σε τροχιά πλέι οφ! Ο Ρισβάνης άνοιξε το σκορ στα μέσα του πρώτου μέρους, με τον Καθάριου να «κλειδώνει» το τρίποντο για την ομάδα του στις αρχές της επανάληψης.

Το ματς



Εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες μπήκαν με σαφή διάθεση να παίξουν ανοιχτά, κάτι που βοήθησε να αποκτηθεί ρυθμός στο ματς. Στο 4ο λεπτό ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη του και καλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση. Ο Μουνιός σέντραρε από τα δεξιά, ο Μάκος βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η απάντηση του Πανιωνίου άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Μασούρας προσπάθησε να απειλήσει αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε το σουτ του νεαρού εξτρέμ.

inner

Ο Πανιώνιος είχε αποκτήσει τον έλεγχο του ματς, άρχιζε να πιέζει και να φτιάχνει ευκαιρίες. Στο 18’ ο Μασούντ μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε εξαιρετικές διαδοχικές προσποιήσεις στον Κούσα, πλάσαρε με κατεύθυνση το «Γ» του Κυριακίδη ωστόσο ο Μύγας με το κεφάλι έσωσε την ομάδα του! Τρία λεπτά μετά, ο Μπεν προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Κυριακίδη, αλλά το πολύ έξυπνο σουτ που επιχείρησε από μακριά πέρασε λίγο άουτ.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, καθώς στο 25’ άνοιξαν το σκορ. Μετά από λάθος των φιλοξενουμένων, ο Μπεν έκλεψε τη μπάλα και σέντραρε, με τον Ρισβάνη από το ύψος του δευτέρου δοκαριού να κάνει εξαιρετικό πλασέ και να δίνει στην ομάδα του το προβάδισμα. Το προβάδισμα ανέβασε ψυχολογικά τον Πανιώνιο, που έκανε κουμάντο στο ματς και πήγε μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα.

inner

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική εικόνα από το πρώτο. Ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, δεν επέτρεπε στον Παναιτωλικό να απειλήσει και «κλείδωσε» από νωρίς την επιστροφή του (μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα) στα τρίποντα. Ήταν το 54ο λεπτό όταν μετά από κακό διώξιμο των αμυντικών του Παναιτωλικού, η μπάλα στρώθηκε στον Καθάριο ο οποίος έκανε με τη μία το σουτ, ο Ρισβάνης την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του, μπερδεύοντας τον Κυριακίδη, με τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών να μην μπορεί να αποσοβήσει το 2-0.

inner

Το σκορ αλλά και η τραγική επιθετική εμφάνιση των φιλοξενουμένων, έδινε ασφάλεια στους παίκτες του Μιλόγεβιτς που κρατούσαν για… πλάκα το προβάδισμά τους. Έβγαιναν δε στην επίθεση αρκετές φορές και είχαν δύο πολύ καλές φάσεις με ισάριθμα σουτ του Σιώπη. Τα λεπτά περνούσαν, ο Παναιτωλικός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και έφτιαξε την μοναδική του ευκαιρία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Γιαννιώτη να αρνείται στον Μαρκόφσκι να σκοράρει το γκολ της τιμής για την ομάδα του.





Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (77' Ταπόκο), Καθάριος (62' Σαββίδης), Μασούντ (90' Γεσίλ), Μπεν.

Στον πάγκο: Βοσνιάδης, Μπάλλας, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης.

Παναιτωλικός (Γιώργος Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (61' Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (70' Ρόσα), Ρότσα, Μουνιός (61' Λόπες), Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο: Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Ροντρίγκες.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης



Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x