Ιταλία

«Τρελό» συμβόλαιο προσφέρει στον Ράμσεϊ η Γιουβέντους!

«Σφήνα» στην Μπάγερν Μονάχου θέλει να μπει η Γιουβέντους για την απόκτηση του Ράμσεϊ, προσφέροντας του ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Η Άρσεναλ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στον Άαρον Ράμσεϊ πως δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο 27χρονος μέσος λοιπόν είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδες τις αρεσκείας του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, ο Ουαλός διεθνής ήταν μια «ανάσα» από την Μπουντεσλίγκα και την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, σύμφωνα με την αγγλική «Sun», οι Βαυαροί δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς η Γιουβέντους θέλει να μπει «σφήνα» και να τον πάρει στο Τορίνο.

Μάλιστα, οι «μπιανκονέρι» φαίνονται αρκετά αποφασισμένοι να «κλέψουν» τον Ράμσεϊ, προσφέροντάς του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 11.7 εκατ. ευρώ!

Ένα ποσό ικανό να δελεάσει τον διεθνή μέσο να κάνει το «άλμα» προς την Ιταλία και να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του άλλοτε συμπαίκτη του στους «κανονιέριδες», Βόιτσεχ Σέσνι.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x