Euro 2016

Τρία για… ζέσταμα η Βοσνία

Όσο γκάζι χρειαζόταν πάτησε η Βοσνία, που χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα επικράτησε 3-0 στο εκτός έδρας φιλικό με το Λουξεμβούργο. Τα έκαναν... μαντάρα οι Σλοβάκοι με τη Λετονία (0-0). Έπαιξαν Μακ-Σάμπο.

Δεν δυσκολεύτηκε αλλά ούτε και ενθουσίασε η Βοσνία κόντρα στο Λουξεμβούργο. Η μαζική άμυνα των γηπεδούχων δυσκόλεψε την ομάδα του Μπαζντάρεβιτς, που όμως όταν έκανε την αρχή όλα έγιναν εύκολα, 3-0.

Το σκορ άνοιξε άθελά του ο Σανότ, στέλνοντας στο 73ο λεπτό την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντζούριτς διπλασίασε τα τέρματα των Βόσνιων, που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με γκολ του Πιάνιτς (90+2’).

Επόμενο φιλικό για την Βοσνία την ερχόμενη Τρίτη στη Ζυρίχη κόντρα στην Ελβετία. Την ίδια μέρα το Λουξεμβούργο θα φιλοξενήσει την Αλβανία.

Αντίθετα, οι Σλοβάκοι προβλημάτισαν κόντρα στη Λετονία. Οι παίκτες του Κόζακ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες του κι έμειναν στην έδρα τους στο 0-0. Και στα 90λεπτά αγωνίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ, ενώ ο Έρικ Σάμπο μπήκε στο ματς στο 89' στη θέση του Χάμσικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x