Stoiximan Super League

Τρίστασον: «Πάμε για γκολ στο Βέλγιο»

Ένα καλό αποτέλεσμα, ει δυνατόν και με γκολ στο Βέλγιο, είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, σύμφωνα με τον Άρνορ Τρίστασον.

Ο Άρνορ Τρίστασον μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για το πλάνο της ΑΕΚ εν όψει του πρώτου αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ και τόνισε πως στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ει δυνατόν και με γκολ. Ο Ισλανδός εξτρέμ αναφέρθηκε στις διαφορές των Βέλγων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ατού της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, όπως και για την προσαρμογή του στην Αθήνα.

Αναλυτικά ο Άρνορ Τρίστασον μίλησε για:

-το στόχο της ΑΕΚ εν όψει Μπριζ: «Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι καλό να σημειώνεις κάποιο γκολ. Ακόμη καλύτερο είναι να μη δεχτείς γκολ. Θα ήταν ιδανικό να σκοράρουμε στο Βέλγιο και αυτό θα επιδιώξουμε για να χτίσουμε πάνω του εν όψει της ρεβάνς στην Αθήνα».

-τις διαφορές της Μπριζ με την ΤΣΣΚΑ: «Η Μπριζ δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο η ΤΣΣΚΑ, που δουλεύει σαν μηχανή και εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουμε το 100% για να έχουμε ελπίδες».

-τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ: «Όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ μπροστά σε τόσο κόσμο που είναι εκδηλωτικός σίγουρα αποτελεί αβαντάζ. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι όμως εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στο εκτός έδρας ματς και να επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-τις εντυπώσεις του ως τώρα από την ΑΕΚ και την Ελλάδα: «Είναι πολύ καλές. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία. Βρήκα ένα διαμέρισμα με τη σύντροφό μου και απολαμβάνουμε την Αθήνα και την Ελλάδα. Και στην Αυστρία είχε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα είναι εξτρίμ. Προσπαθώ να μένω μέσα όταν δεν έχουμε προπόνηση για να έχω δυνάμεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x