Γ' Εθνική

ΑΕΚ… αμείωτη

Όλα για τον κόσμο της! Αδιαφορώντας για την τιμωρία των μείον τριών βαθμών που της επιβλήθηκε, η ΑΕΚ βρίσκεται στη Νάξο με ένα μόνο στόχο: Ν’ ανταποδώσει την αγάπη των φίλων της με γκολ και θέαμα.

Η ποινή του -3 (και των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών) που της επιβλήθηκε από την ΕΠΟ δεν πόνεσε την ΑΕΚ.

Ούτε διοικητικά -όπου είναι ειλημμένη η απόφαση να μη γίνει έφεση ώστε να μη νομιμοποιήσει με κανένα τρόπο μια τέτοια απόφαση- ούτε αγωνιστικά. Άλλωστε η διαφορά της «Ένωσης» απ’ τις άλλες ομάδες είναι χαώδης και η απόσταση στη βαθμολογία στο +7.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν ν’ αδιαφορήσουν για όλα αυτά και να συγκεντρωθούν σε ένα μόνο πράγμα: Στο πώς θ' ανταμείψουν με μια καλή εμφάνιση και πολλά γκολ με τον Πανναξιακό την αγάπη που τους έδειξε και σε αυτό το νησί ο κόσμος. Τόσο με την υποδοχή του, όσο και με τις εκδηλώσεις αγάπης στους Ρόβα, Τσιρίλο και Παυλή, οι οποίοι επισκέφθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τον τοπικό Σ.Φ. ΑΕΚ.

Και ελπίζουν ότι στην προσπάθεια αυτή θα ‘χουν κανονικά μαζί τους και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Διότι ο Κροάτης συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (έστω και με προστατευτικό νάρθηκα στο χτυπημένο του γόνατο) κι εφόσον δε νιώθει ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι, αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x