Γ' Εθνική

Απ’ το Πέραμα στο Ρέθυμνο η ΑΕΚ

Με τα γνωστά προβλήματα, κυρίως στη θέση του σέντερ φορ, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει Περαμαϊκού. Στο Ρέθυμνο κι όχι στο Παγκρήτιο το επόμενο ματς με Ερμή Ζωνιανών.

Μετά από το γήπεδο του Περάματος, που μετά βίας χωρά 400-500 θεατές, η ΑΕΚ και κυρίως οι φίλοι της θα αναγκαστούν να «στριμωχτούν» σε ένα ακόμη μικρό γήπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο του Γάλλου (έδρα της Επισκοπής), που έχει χωρητικότητα 1.300 θεατές. Η διοίκηση του Ερμή είχε ζητήσει να γίνει το παιχνίδι στο Παγκρήτιο, προκειμένου να έχει περισσότερα έσοδα, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε γιατί ανήκει σε άλλη ποδοσφαιρική ένωση, αυτή του Ηρακλείου. Στη συνέχεια προσπάθησε να φιλοξενηθεί το ματς στα Ζωνιανά, αλλά κρίθηκε πως δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί για λόγους ασφαλείας και τελικά επιλέχθηκε το γήπεδο του Γάλλου, που είναι το μεγαλύτερο στην ένωση του Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίστηκε χωρίς ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι Φώτης Καραγκιολίδης και Βασίλης Τσεβάς έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα και είναι νοκ άουτ, όπως επίσης οι Ιβάν Μπρέτσεβιτς και Άλεξ Ντακόλ. Οι τρεις τελευταίοι με την απουσία τους περιορίζουν στο ελάχιστο τις επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, όπου είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο 19χρονος Λάμπρος Θαναηλάκης ή να υπάρξει κάποια «αλχημεία» με τη χρησιμοποίηση Ράμα ή Πόποβιτς.

Η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για τις 17:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x