Γ' Εθνική

Δεν καταθέτει έφεση η ΑΕΚ

Στάση υπευθυνότητας θα κρατήσει η ΑΕΚ στη βαριά τιμωρία από την ΕΠΟ. Παρόλο που θεωρεί την απόφαση σκάνδαλο και αντιμετωπίζοντας τη με λογική «έχουν γνώση οι φύλακες», η «Ένωση» δεν θα καταθέσει έφεση

Η ΑΕΚ της νέας εποχής δεν ισχυρίζεται απλά ότι θέλει να εισάγει στοιχεία υγιούς φιλοσοφίας στον ποδοσφαιρικό της χαρακτήρα, αλλά και στο χώρο γενικότερα. Το κάνει και πράξη.

Και απόδειξη γι’ αυτό είναι και η αντίδραση που θα έχει (ή μάλλον δεν θα έχει) στη βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο Αιγάλεω.

Παρόλο που στην «Ένωση» θεωρούν την ποινή αδιανόητη (με βάση εκτός των άλλων το ότι στη γηπεδούχο και υπότροπη ομάδα επιβλήθηκε ακριβώς η ίδια) πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να μην κατατεθεί έφεση. Κάτι που θα γίνει δυο λόγους:

Αφενός για να καταστήσει σαφές η ΑΕΚ ότι έστω και αποφάσεις όπως η συγκεκριμένη -που εκλαμβάνεται ως επιβεβαίωση εχθρικής στάσης της ΕΠΟ απέναντί της- όσο καιρό λαμβάνονται, θα τις σέβεται. Άλλωστε, αναγνωρίζεται μ’ αυτό τον τρόπο και το μερίδιο ευθύνης (έστω και μικρότερο) που είχαν οι δικοί της οπαδοί στα επεισόδια.

Και αφετέρου για να σταλεί και εσωτερικό μήνυμα προς τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας. Ότι ακόμα κι αν προκαλείται και δεν ξεκινά εκείνος τα έκτροπα (όπως συνέβη στο Αιγάλεω) θα πρέπει να μην προχωρά σε ακρότητες και να προστατεύει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x