Γ' Εθνική

Έρχονται… ενισχύσεις στην ΑΕΚ

Παιχνίδι αυτή την Κυριακή -πιθανότατα- δεν έρχεται. Από βδομάδα όμως αναμένεται να έρθουν… ενισχύσεις για την ΑΕΚ από το μέτωπο των τραυματιών Πλατέλλα και Τσουμάγκα.

Όπως επιβεβαιώθηκε με τον Άγιο Νικόλαο, η ΑΕΚ έχει αρχίσει να ρολάρει.

Και το κάνει μάλιστα χωρίς τρία βασικά της στελέχη -όπως υπολογίζονταν μέχρι να τραυματιστούν: Τους Ανάκογλου, Πλατέλλα και Τσουμάγκα.

Αν η επιστροφή του πρώτου όμως αργεί ακόμα, οι άλλοι δυο είναι σε πολύ καλό δρόμο για να επιστρέψουν σε δράση. Παρόλο λοιπόν που η ομάδα είχε ρεπό την Τρίτη, ο Τσουμάγκας και Πλατέλλας βρέθηκαν κανονικά στο Ιατρικό Κέντρο.

Εκεί όπου συνέχισαν τη θεραπεία τους - ο μεν για το πρόβλημα (οστικό οίδημα) που τον ταλαιπωρεί στο προσαγωγό, ο δε για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον αυχένα από το παιχνίδι με τον ΑΟ Περιστερίου.

Με πολύ πιθανή λοιπόν την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρόδοτο και αναμενόμενη την επιστροφή τους στις προπονήσεις την επόμενη βδομάδα, οι δυο τους έχουν καλές πιθανότητες πλέον να είναι διαθέσιμοι για το επόμενο -χρονικά- παιχνίδι της ΑΕΚ με την Τριγλία στις 3 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x