Γ' Εθνική

Έχει κι άλλο «φουνταριστό» η ΑΕΚ

Οι Πόποβιτς, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους. Την ίδια ώρα όμως ο Λάμπρος Θαναηλάκης -στο φιλικό με τον Φωστήρα- θύμισε πως για το μέλλον η ΑΕΚ έχει κι άλλο «φουνταριστό».

Δεν ήταν το ίδιο παραγωγικοί με τους «βασικούς». Οι αναπληρωματικοί της ΑΕΚ, ωστόσο, συνέχισαν κι αυτοί τις νίκες.

Στο καθιερωμένο φιλικό της Δευτέρας (όπου αγωνίζονται όσοι έπαιξαν λίγο ή καθόλου στο επίσημο) η «Ένωση» επικράτησε 1-0 του Φωστήρα.

Σημάδι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται στη Football League και ότι η νίκη ήρθε με γκολ του Λάμπρου Θαναηλάκη, που την περασμένη βδομάδα είχε δυο ασίστ και σήμερα σκόραρε για πρώτη φορά σε παιχνίδι με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Στα θετικά συμπεράσματα, δε, προσμετράται και η απόδοση του νεαρού γκολκίπερ Ντούνη, που απέκρουσε πέναλτι.

Κατά τ’ άλλα, χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς πήραν και οι Τσιρίλο, Ράμα (που κόπηκαν λόγω του περιορισμού των ξένων με τον Άγιο Νικόλαο) αλλά και ο Τσουκαλάς, στη θέση του οποίου αγωνίστηκε ξανά την Κυριακή ο Αργυρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έπαιξε σήμερα με τους: Βούρα, Κέζο, Τζανετόπουλο, Τσουκαλά, Τσιρίλο, Ράμα, Μούργκα, Παληαρούτα, Τσεβά, Κάτσικα, Δημγκιόκα.

Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκαν και οι Τζάθας, Τσούπρος, Ντούνης, Θαναηλάκης, Ντούμπερετ, Ζιβάνοβιτς στις θέσεις των Δημγκιόκα, Τσιρίλο, Βούρα, Τσεβά, Κάτσικα και Παληαρούτα αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x