sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το απίστευτο πάρτι των ΑΕΚτζήδων! (pics/video)

Πήραν τα πιο πολλά διαρκείας. Σε μήνες έπνιξαν τον πόνο της Γ’ Εθνικής. Γεμίζουν εξέδρες με Ραφήνα κι Άη-Νικόλα. Το να γλεντούν όμως και στο… ημίχρονο σφραγίζει πως «είναι τρελοί αυτοί οι ΑΕΚτζήδες»!

Το ημίχρονο είναι ώρα για χαλάρωση.

Να ηρεμήσεις απ’ την ένταση του αγώνα. Να κάνεις τσιγάρο. Να κάνεις μια συναλλαγή με τον «σποράκια/πατατάκια/κοκακόλες».

Όχι όταν είσαι ΑΕΚ όμως. Ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο…

Διότι στο μυαλό των φίλων της δεν υπάρχει πλέον Γ’ Εθνική. Δεν υπάρχουν (συμπαθέστατοι κατά τ’ άλλα) αντίπαλοι όπως ο Άγιος Νικόλαος. Ούτε μελαγχολία για το πού βρισκόταν και πού έφτασε. Υπάρχει μόνο η αύρα της αναγέννησης. Η προσμονή της επιστροφής στο «σπίτι». Η ένωση -όνομα και πράγμα- μπροστά στον κοινό στόχο της αντεπίθεσης.

Όλα αυτά που σπρώχνουν 15.000 κόσμο να σηκώνεται στο πόδι στο… ημίχρονο. Να ανταλλάσσει συνθήματα με πάθος ντέρμπι. Να κάνει «ένα» οργανωμένους, οικογενειάρχες, γυναίκες και παιδιά. Να κάνει τους παίκτες στ’ αποδυτήρια ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Και να προσφέρει μια από τις ομορφότερες εικόνες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα…







Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x