Γ' Εθνική

Η ΑΕΚ της γειτονιάς (της)

Όσο πιο δυνατή γίνεται (βάσει των απουσιών της) κι έτοιμη να ενισχύσει την ευφορία του κόσμου που θα δώσει δυναμικό «παρών» στην… παλιά του γειτονιά, θα παραταχθεί την Κυριακή στη Ριζούπολη η ΑΕΚ.

Με τις λιγότερες δυνατές απώλειες -βάσει των δεδομένων προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζε- θα πάει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Όπως επιβεβαίωσε και η προπόνηση της Παρασκευής, ο Αλεσάντρε Ντακόλ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι της «Ένωσης» με την Κηφισιά.

Δεν θα στερήσει, έτσι, απ’ τον Τραϊανό Δέλλα τη μοναδική επιλογή σέντερ-φορ που του είχε απομείνει (μετά τις απώλειες των Μπρέσεβιτς και Τσεβά).

Το θετικό, δε, για τον «Κολοσσό» είναι ότι δεν θα έχει μεν διαθέσιμο τον Καραγκιολίδη, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Ρόβα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και (όπως και ο Ρενάλντο Ράμα) επέστρεψε έπειτα από τρεις βδομάδες στην αποστολή.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» που θα κληθούν να τελειώσουν και μαθηματικά την άνοδο (σ.σ. το καταφέρνουν ακόμα και με ισοπαλία) και θα προσπαθήσουν να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το απόγευμα του κόσμου της ΑΕΚ που θα δώσει δυναμικό «παρών» στη Ριζούπολη είναι οι εξής:

Οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο προπονητής είναι οι: Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Ανάκογλου, Γροντής, Αργυρίου, Ντακόλ, Πόποβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Ρόβας, Πλατέλλας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Ράμα, Τσούπρος, Παληαρούτας, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας και Μούργκα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x