Γ' Εθνική

«Η ΑΕΚ χτίζει μεγάλη ομάδα»

Βέβαιος ότι η φετινή ΑΕΚ θ’ αποδειχθεί βάση μιας μεγάλης ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στην κατηγορία όπου ανήκει, δήλωσε ο Βασίλης Ρόβας.

Απόλυτα σίγουρος για τις ικανότητες της φετινής ΑΕΚ -και της δυνατότητάς της να μετατραπεί σε βάση μιας μεγάλης ομάδας- έδειξε ο Βασίλης Ρόβας.

Ο μέσος της «Ένωσης» τόνισε ότι το μόνο πρόβλημα που υπήρχε μέχρι τώρα ήταν η αδυναμία να μεταφραστούν σε γκολ οι πολλές ευκαιρίες που φτιάχνονται σε κάθε ματς.

Με αφορμή λοιπόν το μίνι «ξεμπούκωμα» απέναντι στον Ηλυσιακό, προέβλεψε ότι με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον, θα συνεχιστούν οι νίκες και τα μεγάλα σκορ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόβας στο «sportvox.gr»

Συμφωνείς ότι παρακολουθήσαμε την καλύτερη φετινή ΑΕΚ έως τώρα κόντρα στον Ηλυσιακό;

«Όχι, δεν συμφωνώ (γέλια)… Γιατί όταν κάνεις ευκαιρίες θα έρθει το αποτέλεσμα. Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πάρα πολλές τέτοιες και δεν σκοράραμε ώστε να πάρουμε τη νίκη και να φανεί η καλή εμφάνιση. Έτσι είναι… Όταν δεν σκοράρεις σου φταίνε όλα! Πιστεύω ότι με τον Ηλυσιακό συνδέσαμε την καλή εμφάνιση με τα πολλά γκολ. Επομένως φάνηκε το καλό μας παιχνίδι».

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ηλυσιακό παρακολουθήσαμε εκ νέου την ΑΕΚ να σπαταλά αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος;

«Πιστεύω ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι. Ηρεμήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθαν και τα γκολ. Το κακό θα ήταν εάν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες! Εκεί θα ανησυχούσαμε. Όταν μία ομάδα όμως κάνει 20 και 25 τελικές, τότε τα θετικά αποτελέσματα και οι νίκες θα έρθουν με ευρύ σκορ».

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από την ΑΕΚ;

«Η φετινή ΑΕΚ χτίζει μία μεγάλη ομάδα για τη συνέχεια. Έτσι, θα επιστρέψει πιο έτοιμη στη Super League, όπου και ανήκει».

Πώς αξιολόγησες τον Ηλυσιακό ως αντίπαλο;

«Πιστεύω ότι ο Ηλυσιακός έχει μέλλον. Διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι τα καλύτερα διότι έχω φίλους εκεί τους Κάμπα και Στρατάκη. Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο και να είναι υγιείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x