Γ' Εθνική

«Ζεστός» και ο… τρίτος στην ΑΕΚ

Δυο από τους ξένους της ΑΕΚ (Μπρέσεβιτς-Πόποβιτς) έδειξαν να παίρνουν τα πάνω τους με τον Ηλυσιακό. «Ζεστός» όμως δείχνει να κρατιέται κι ο Ράμα, που σκόραρε στο 2-0 επί της β’ ομάδας της Καλλιθέας.

Είτε λόγω του τραυματισμού του, είτε λόγω του περιορισμού των ξένων, ο Ρενάλντο Ράμα δεν έχει πάρει όσο χρόνο συμμετοχής θα μπορούσε στην ΑΕΚ.

Κάθε ευκαιρία ωστόσο -όπως τα φιλικά που έχουν καθιερωθεί τη Δευτέρα για τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς- δείχνει διατεθειμένος να την εκμεταλλευτεί.

Έτσι και στο παιχνίδι που έγινε τη Δευτέρα στα Σπάτα με τη β’ ομάδα της Καλλιθέας είχε καλή απόδοση και ήταν ξανά σκόρερ στο 2-0 (μαζί με τον Τσουκαλά).

Αποτέλεσε, έτσι, το πιο ενθαρρυντικό συμπέρασμα του σημερινού τεστ, κατά τη διάρκεια του οποίου προκλήθηκε ανησυχία όταν ο Τσιρίλο αποχώρησε τραυματίας στο 25’ (και αντικαταστάθηκε από τον Τζανετόπουλο).

Αναλυτικά στο ματς έπαιξαν οι: Βούρας, Τσουκαλάς, Κέζος, Τσούπρος, Τσιρίλο (25' Τζανετόπουλος), Κάτσικας, Καζβιρόπουλος, Μούργκα, Ράμα, Τσεβάς, Παληαρούτας.

Στο β' ημίχρονο, δε, οι Κέζος, Τσεβάς, Μούργκα, Καζβιρόπουλος και Τσούπρος αντικαταστάθηκαν από τους Τζάθα, Θαναηλάκη, Ντούμπερετ, Δημγκιόκα και Ζιβάνοβιτς αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x