Γ' Εθνική

Μια πρώτη κουβέντα για τις προθέσεις Καρυπίδη

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αφήνει στην άκρη το αγωνιστικό του Άρη -που ήδη έχει μεγάλη απόσταση από τους διώκτες του- και καταπιάνεται με τις κινήσεις Καρυπίδη στο μέλλον...

Με τον Αρη να είναι ήδη στο +7 από τους διώκτες του, χωρίς καν να έχει συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος και χωρίς ακόμη να έχει πιάσει ούτε το 60-70 % της απόδοσης που μπορεί να πιάσει αυτό το ρόστερ, η κουβέντα σιγά-σιγά θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Ειδικά αν ο Αρης στο τέλος του πρώτου γύρου είναι πάνω από δέκα πόντους μπροστά στη βαθμολογία.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Θα αρχίσει να απασχολεί τον αρειανό, πως οραματίζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης τον Αρη της Football League. Πόσα χρήματα σκοπεύει να βάλει στην νέα εταιρία για να γίνει αφεντικό, ποιους παίκτες θα φέρει, πως θα οργανώσει την ομάδα που τα τελευταία χρόνια ένεκα των συνθηκών, υπολειτουργεί. Η υπογραφή του μνημονίου την Παρασκευή με τον ερασιτέχνη, δίνει την πρώτη αφορμή να μπούμε λίγο στο μυαλό του… κρυψίνους μέχρι στιγμής υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Καρυπίδης, αφού πρώτα ξεμπερδέψει με την Βέροια αφού ο αθλητικός νόμος είναι ξεκάθαρος, έχει αρκετά στοιχήματα να κερδίσει, εφόσον πλέον τον προσεχή Μάιο, η ενασχόλησή του με τον Αρη γίνει πιο επίσημη. Πρώτα και καλύτερα για την οικονομική ευμάρεια και ρευστότητά του. Λογικά το ύψος του ΜΤΚ της νέας ΠΑΕ δύσκολα θα είναι κάτω των 2εκ ευρώ, οπότε θα χρειαστεί ρευστό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως κεφάλαιο κίνησης για το δεύτερο μεγάλο στοίχημα και θα πείσει αυτούς που κρατούν χαμηλό καλάθι για την οικονομική του δυνατότητα να ηγηθεί του Αρη. Την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ αφού πρώτα ο Αναστόπουλος υποδείξει ποιοι θα μείνουν από τη φετινή ομάδα.

Ο φίλος του Αρη- και δικαιολογημένα- αναρωτιέται, κάνοντας παράλληλα όνειρα ότι αν έφερε τον Τάτο και τους λοιπούς στη Γ΄ Εθνική, τι του επιφυλάσσει στην πιο πάνω κατηγορία που ασφαλώς τραβάει και πιο πρωτοκλασάτα ονόματα. Ο Καρυπίδης, στις συζητήσεις για το μνημόνιο, άφησε να εννοηθεί ότι θα γεμίσει κι άλλο το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες.

Ετσι πιστεύει ότι θα κερδίσει κι ένα ακόμη στοίχημα. Την επιστροφή στο γήπεδο ενός μεγάλου κομματιού του κόσμου που απέχει συνειδητά ή μη. Νούμερα όπως 1500 εισιτήρια κομμένα με την Καλαμαριά, δεν περιποιούν τιμή στον Αρη, έστω και της Γ΄ Εθνικής. Περιττό να πούμε ότι θα κληθεί να δώσει λύση και σε επιμέρους ζητήματα. Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι παρατημένο τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται ένα γενναίο ρετούς. Το ίδιο και το Ρύσιο εφόσον αποφασίσει να το… χτυπήσει στον πλειστηριασμό. Ο Αρης δεν έχει καν μπουτικ, εμπορικό και διαφημιστικό τμήμα, στελεχιακό δυναμικό κτλ.

Για το τέλος αφήνω την επιφυλακτικότητα του αρειανού, που σε συνδυασμό με την έμφυτη γκρίνια του θα απαιτήσει πολύ κόπο για να ξεριζωθούν. Αυτά για αρχή γιατί έπεται και συνέχεια….

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x