Γ' Εθνική

«Ψάχτηκαν» στην ΑΕΚ

Εμφανίσεις σαν αυτή με τον Ηρόδοτο έγινε σαφές -με διάφορους τρόπους- ότι δεν θα ‘ναι πλέον ανεκτές στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό ο Δέλλας κι οι παίκτες του συζήτησαν για το τι φταίει και τι πρέπει ν’ αλλάξει.

Η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο έφερε αποδοκιμασίες. Προκάλεσε σύσκεψη κορυφής μεταξύ Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Δέλλα. Δημιούργησε… απελπισία στον ίδιο τον «Κολοσσό», που τόνισε στους παίκτες μετά το ματς ότι δεν είχε λόγια για να περιγράψει την εικόνα.

Δεν γινόταν λοιπόν σήμερα -στην επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις- να μη γίνει αντικείμενο προβληματισμού στα Σπάτα. Αλλά και μιας συζήτησης που ήταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι πρέπει να γίνει μεταξύ προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών.

Απευθυνόμενος λοιπόν σε αυτούς, ο Δέλλας κράτησε χαμηλούς τόνους. Κι αφού επανέλαβε ότι η εικόνα της Κυριακής ήταν απαράδεκτη, θέλησε να μάθει και τη δική τους γνώμη, λέγοντας: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να το βρούμε. Δεν γίνεται να μην υπάρχει εξήγηση. Εσείς τι πιστεύετε ότι φταίει»;

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βασίλης Μπορμπόκης, με τον βοηθό του «Τράι» να στέκεται κυρίως στη διαφορά που παρατηρείται ανάμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες. «Βλέπουμε ότι προσπαθείτε, αλλά στα παιχνίδια, όταν φάμε ένα γκολ, απογοητεύεστε», τους είπε. Συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μερικές φορές είναι σαν να ξεχνάτε στο γήπεδο τι δουλεύουμε».

Οι παίκτες, απ’ την πλευρά τους, έδειξαν ν’ αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους. «Εμείς παίζουμε στο γήπεδο, εμείς φταίμε», είπαν ξεκάθαρα. Και παρόλο που επικαλέστηκαν ως ελαφρυντικό τις μαζικές άμυνες που βρίσκουν απέναντί τους, αλλά και την πίεση (που για κάποιους εξ αυτών είναι πρωτόγνωρη), δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα στα εναπομείναντα ματς για ν’ αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x