Γ' Εθνική

Μπες… στην «Αγιά-Σοφιά» (video)

Στο όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» μπορεί να συμμετάσχει από αύριο κιόλας ο κόσμος της ΑΕΚ. Με σύνθημα το «είμαι μέσα», η «Ένωση» εξήγησε πώς μπορούν οι φίλοι της να βάλουν το λιθαράκι τους στο νέο γήπεδο.

Όνειρα έχουν όλοι. Την ευκαιρία να τα πάρουν στα χέρια τους όμως δεν την έχουν συχνά όλοι.

Γι’ αυτό η δυνατότητα του κόσμου της ΑΕΚ να βοηθήσει (ουσιαστικά και όχι μόνο θεωρητικά) στην κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς» αν μη τι άλλο έχει μεγάλη αξία.

Μετά λοιπόν την έγκριση της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη δημόσια συμμετοχή στην ΑΜΚ της «Δικέφαλος 1924», είναι ορθάνοιχτος πια ο δρόμος για τους φίλους της «Ένωσης»: Ώστε να γίνουν βάλουν -κυριολεκτικά σχεδόν- το δικό τους λιθαράκι στο χτίσιμο του γηπέδου.

Μέσω της αγοράς έστω και μιας μετοχής που κοστίζει 10 ευρώ. Και μέσω μιας απλής διαδικασίας, που εξηγείται σε σχετικό video που κυκλοφόρησε η ΑΕΚ και επιτρέπει σε κάθε φίλο της να υποστηρίξει το «είμαι μέσα» που έχει για σύνθημα.

)

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 ξεκινάει η Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την κατασκευή του μεγάλου μας ονείρου. Του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς κάθε φίλαθλος της ομάδας μας μπορεί να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί (τιμή διάθεσης της μετοχής: 10e) και να γίνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στην ιστοσελίδα της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x