Γ' Εθνική

Συνεχίζει τον «αγώνα» του ο Καλογέρης

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα συνεχίζει ο Αινείας Καλογέρης. Ατομικό έκανε ο Τσουμάγκας, θεραπεία οι Θαναηλάκης, Κάτσικας.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό μέσα σε ένα χρόνο του Αινεία Καλογέρη, ο οποίος τον έχει κρατήσει πολύ καιρό μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχουν καταρτίσει για εκείνον οι γιατροί και το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης», με στόχο να επιστρέψει γερός και δυνατός στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα αγωνιστεί σε επίσημο ματς ο Καλογέρης, αφού το πόδι του – λόγω των σοβαρών τραυματισμών που έχει υποστεί – έχει αδυνατίσει και αυτό δεν του δίνει την δυνατότητα να δουλέψει όπως θα ήθελε στις προπονήσεις του «Δικεφάλου».

Από τη μεριά του, ο παίκτης ελπίζει να προλάβει φέτος να δείξει ότι αξίζει και να αποδείξει σε όλους ότι δεν περίμεναν μάταια την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση που έγινε στα Σπάτα, ο Τάσος Τσουμάγκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Λάμπρος Θαναηλάκης και Ρομπέρτο Κάτσικας έκαναν θεραπεία.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 10:30.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x