Γ' Εθνική

Την «πλήρωσε» ο Τσιρίλο

Οι πιο πολλοί ξένοι παίζουν στην επίθεση. Η απουσία του Πλατέλλα δημιουργεί κενό εκεί. Κι αφού δεν αναμένεται… πίεση απ’ τον Ηλυσιακό, ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν αυτός που κόπηκε απ’ την αποστολή της ΑΕΚ.

Ο τραυματισμός του Πλατέλλα -μετά από ‘κείνον του Ανάκογλου- ήταν δεδομένο πως θα φέρει ανακατατάξεις στα σχέδια του Τραϊανού Δέλλα.

Με δεδομένο λοιπόν τον μόνιμο πλέον «πονοκέφαλο» του περιορισμού των ξένων, το ντόμινο που προκαλείται εξαιτίας του έχει ως «θύμα» αυτή την Κυριακή τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Κι αυτό διότι οι Ράμα και Πόποβιτς μοιάζουν οι μόνες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης. Ο Κορδέρο είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλον. Ο Μπρέσεβιτς προορίζεται να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Και ο Ντακόλ αναμφίβολα είναι η ποιοτικότερη επιλογή στη γραμμή κρούσης. Κάπως έτσι λοιπόν -και με δεδομένο ότι η άμυνα δεν αναμένεται να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση από τον Ηλυσιακό- ο Δέλλας αποφάσισε να κόψει τον Ιταλό.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνει, δε, και μ’ έναν ακόμη απ’ τους ξένους, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν όλοι στην αποστολή -σε αντίθεση με τους τραυματία Τσουμάγκα που έμεινε εκτός.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Δέλλα για την Κυριακή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Παληαρούτας, Ρόβας, Σταθάκης, Γεωργέας, Γροντής, Κάτσικας, Ράμα, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Καζβιρόπουλος, Αργυρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x