Γ' Εθνική

Ως αρχηγός και… πρωταθλητής ο «Κατσούρ»

Αρκετοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί να εξετάσει σοβαρά την προοπτική να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έναν χρόνο στη Football League.

Καμία απολύτως κουβέντα για πιθανή συνεργασία την επόμενη σεζόν δεν υπήρξε στην πρόσφατη – τυχαία συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Κώστα Κατσουράνη στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ωστόσο, η επιθυμία να συνεργαστούν οι δύο πλευρές στο άμεσο μέλλον είναι αμοιβαία. Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ εκτιμά ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Κατσουράνη, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Κάποιοι θεωρούν πως ο 34χρονος παίκτης θα προτιμήσει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα και παίζει στην Ευρώπη, αντί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ της Football League. Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνεται να είναι έτσι στο μυαλό του διεθνούς χαφ.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του «Κατσούρ» με τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι - καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα βρεθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ.

Πρόβλημα στο οικονομικό στην περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην Ένωση δεν υφίσταται, ενώ μπορεί στο μέλλον να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα, λόγω και της καλής εικόνας που έχει για εκείνον ο Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με την SportDay, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Κατσουράνη θα παίξει και η οικογένειά του, ενώ το μεγαλύτερο δέλεαρ για τον 34χρονο μέσο είναι η άμεση σύνδεση του ονόματός του με την παρουσία της ομάδας, της οποίας θα είναι πιθανότατα αρχηγός, στην «Αγια Σοφιά».

Μπορεί η ΑΕΚ να παίξει στη δεύτερη κατηγορία του χρόνου, όμως έναν χρόνο αργότερα θα βρίσκεται πιθανότατα στη Σούπερ Λίγκα και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δηλαδή, ό,τι καλύτερο για να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μία σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x