Γ' Εθνική

Ζημιά με Ανάκογλου στην ΑΕΚ

Με πρόβλημα τραυματισμού -το οποίο μοιάζει αρκετά σοβαρό και δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει ακόμα και στο χειρουργείο- αποχώρησε από το παιχνίδι της ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Πολύ ακριβά δεν αποκλείεται να πληρώσει η ΑΕΚ την πρώτη εντός έδρας νίκη της φέτος.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας (2-1), το ιατρικό δελτίο της «Ένωσης» εμπλουτίστηκε για τα καλά -με την περίπτωση ειδικά του Δημήτρη Ανάκογλου να εμπνέει σοβαρή ανησυχία.

Κι αυτό διότι η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Έλληνα μέσου (εξαιτίας του οποίου βγήκε από το παιχνίδι και αποχώρησε με μπαταρισμένο ώμο από το γήπεδο) κάνει λόγο για κάκωση στην ακρομυοκλειδική. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις που θα κάνει αύριο, ενδέχεται να τον οδηγήσει ακόμα και στο χειρουργείο.

Επίσης τραυματίας όμως -κι επίσης στο ίδιο σημείο- έφυγε από το ΟΑΚΑ και ο Άλεξ Ντακόλ. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΚ χτύπησε κι αυτός τον ώμο του στο ξεκίνημα του ματς και παρόλο που συνέχισε κανονικά ν’ αγωνίζεται, διαπιστώθηκε μετά τη λήξη ότι έχει υποστεί εξάρθρωση. Και για εκείνον πάντως, θα χρειαστούν οι αυριανές εξετάσεις για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, κάτι που δεν ισχύει με τον τρίτο τραυματία, Σταθάκη, που υπέστη μια κάκωση στο κεφάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x