Champions League

Τσαλουχίδης: «Δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, υπάρχει κάτι διαφορετικό με Χάσι»

Διαφορετικό και δύσκολο περιμένει το δεύτερο ματς του Ολυμπιακού με την Ριέκα ο Γιώτης Τσαλουχίδης όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Εκθείασε τον Μπέσνικ Χάσι ο παλαίμαχος μέσος των «ερυθρόλευκων».

Ανώτερος μεν, αλλά…

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ριέκα, αλλά θεωρεί ότι δεν έχουν μπροστά τους εύκολο ματς (22/08, 21:45) με τους Κροάτες οι «ερυθρόλευκοι».

«Θέλει μεγάλη προσοχή, δεν εξασφαλίζει την πρόκριση για τον Ολυμπιακό το 2-1. Θα μπορούσε να είχε πάρει νίκη με μεγαλύτερο σκορ εδώ μέσα», σχολίασε ο παλαίμαχος μέσος, μιλώντας στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα.

Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Μπέσνικ Χάσι –αφήνοντας αιχμές για τον Πάουλο Μπέντο- και τον Μοχάμεντ Μπεν, τον οποίο είχε ζήσει από κοντά στην Βέροια.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ριέκα: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θέλει μεγάλη προσοχή, δεν εξασφαλίζει την πρόκριση για τον Ολυμπιακό το 2-1. Θα μπορούσε να είχε πάρει νίκη με μεγαλύτερο σκορ εδώ μέσα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι πιστεύω. Η λογική πρέπει να είναι πάω για τη νίκη, επειδή είναι ανώτερος ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα που έχει. Πιστεύω ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Είναι άλλα 90 λεπτά για να περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση».

-τον Μπέσιν Χάσι: «Επιτέλους κάτι έχει αλλάξει στο μοντέλο προπονητών του Ολυμπιακού, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Υπήρξαν αντιξοότητες στις σχέσεις προπονητών-παικτών. Όπως συνέβη και με τον Μπέντο. Ήταν λίγος ο Πάρντο δηλαδή; Μιλάμε για αυτόν και για άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και δεν έπαιζαν πολύ. Υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ομάδα και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να αστειεύεσαι και πρέπει να είσαι σοβαρός μαζί του (σ.σ. με τον Μπέσνικ Χάσι). Το παιχνίδι το ζεις, δεν είσαι σε μια καρέκλα και κοιτάς. Τον προπονητή πρέπει να τον φοβάσαι λίγο και να τον σέβεσαι. Η ομάδα έχει πάθος με τον Χάσι».

-την συνύπαρξη Οφόε, Φορτούνη και Μάριν και τα κοινά στοιχεία που έχουν στο παιχνίδι τους: «Είναι άλλο στυλ ο Οφόε, ελέγχει τον χώρο του κέντρου και έχει εκτόπισμα. Περιμένουμε πολλά από Φορτούνη, αλλά είναι ακόμα καλύτερος όταν έχει έναν ποιοτικό παίκτη δίπλα του. Έχει πέσει βάρος υπέρμετρο στον Φορτούνη από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Δεν είπαμε ότι είναι ο ηγέτης, αλλά είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Είναι ό,τι πιο ποιοτικό έχουμε».
-τον Ζιλέ: «Έχει αρχοντικό στυλ μέσα στο παιχνίδι. Είναι υπερβολικά πολύ καλός. Έχει ηρεμία στο παιχνίδι του. Αν δώσουν ακόμα πιο πολλές λύσεις τα χαφ, θα γίνει ακόμα καλύτερος ο Ολυμπιακός. Πρέπει τα χαφ να δίνουν ζυγό αριθμό γκολ
».

-την… έκπληξη με Μπεν: «Τον ξέρω από την Βέροια. Δεν τον έμαθα από τον ολυμπιακό. Έχει ποιότητα, δεν είναι σέντερ φορ, παίζει από τα πλάγια και μπορεί να εκμεταλλευτεί και τον χώρο. Μπορεί να σκοράρει, αλλά όταν τον βάζεις κορυφή περιορίζεται. Πρέπει να βγαίνει από πίσω και από τα πλάγια για να σκοράρει. Αν ο Μπεν έκανε ένα γκολ με την Ριέκα θα μιλάγαμε για αυτόν τώρα, διότι έκανε και πολύ καλή πάσα στον Σεμπά σε μια άλλη φάση. Θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Να είστε σίγουροι ότι θα καταφέρει να τον πουλήσει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός».

-τη χρησιμοποίηση του Ρομαό ως σέντερ μπακ και όχι του Βούκοβιτς: «Ο Χάσι νιώθει πιο σιγουριά με τον Ρομαό. Υστερεί στο ψηλό παιχνίδι βάζοντάς τον, αλλά ένας παίκτης που είναι έμπειρος μπορεί να καλύψει την έλλειψη ταχύτητας. Πρέπει να έχει δίπλα του έναν γρήγορο. Υστερούμε στο ψηλό παιχνίδι. Δεν πιστεύω πάντως ότι είναι στόπερ ο Ολυμπιακός. Μπράβο στο προπονητή που ρισκάρει και ψάχνεται μέσα στο παιχνίδι, δείχνει ότι είναι άνθρωπος που έχει ψάξει μέσα του τον παίκτη για το πού κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x