Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Αδιανόητο να χάνεις έτσι. Καθόλου εύκολη η ρεβάνς»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου διέκρινε ανεξήγητη νευρικότητα στον ΠΑΟΚ και περιμένει δύσκολο το έργο της ανατροπής απέναντι στη Σλόβαν στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στην επιπολαιότητα του ΠΑΟΚ που στοίχισε την ήττα με 1-0 από τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα θέτοντας σε κίνδυνο την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League.

«Ο ΠΑΟΚ έχασε την ψυχραιμία του και επέτρεψε να γίνει ροντέο το παιχνίδι και να τεθεί η ομάδα σε κίνδυνο. Υπήρχαν νεύρα, βιασύνη και εύκολα λάθη. Είναι αδιανόητο να χάνεις στο 94’ από βολέ του γκολκίπερ και γκολ του αντίπαλου στόπερ», τόνισε ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δεν είναι καθόλου εύκολη η ρεβάνς, γιατί πλέον υπάρχει και το άγχος. Μιλάμε για ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, μετρά δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και παίζει καλά στην κόντρα. Θα λείψει και ο Μάτος», πρόσθεσε.

Όσο για το τι θα γίνει πλέον με την ενίσχυση της ομάδας; «Τα μεταγραφικά έχουν μπει πλέον στην αναμονή και ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα της ρεβάνς με τη Σλόβαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x