Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αναμένεται μήνυμα Σαββίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, με την αφαίρεση 3 βαθμών και την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ.

Εντός της ημέρας αναμένεται ο ΠΑΟΚ να καταθέσει την έφεση, ώστε να μειωθεί η ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ το ματς κατοχυρώθηκε στους ερυθρόλευκους (0-3).

Επιθυμία της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, είναι η υπόθεση να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν και οι νομικοί του συλλόγου να προετοιμαστούν για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, από την πλευρά του, παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μία σειρά από συναντήσεις με παράγοντες, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, με τον Γιώργο Κούδα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον προπονητή και τους αρχηγούς της ομάδας για να περάσει κάποια μηνύματα στην ομάδα, ενώ παράλληλα το κλίμα και να δει πως θα κινηθεί στη συνέχεια.

Μάλιστα, αναμένεται σύντομα – ίσως και σήμερα – ένα μήνυμα του μεγαλομετόχου προς τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει προαναγγείλει κάτι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x