Stoiximan Super League

Τσουκαλάς για το ντέρμπι: «Θα είναι θέμα ημέρας»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

«Οι πιθανότητες είναι ελαφρώς με τη μεριά του ΠΑΟΚ και λόγω του κόσμου, όμως είναι και θέμα ημέρας»...

Με τον τρόπο αυτό ο Σταύρος Τσουκαλάς σχολίασε τις πιθανότητες που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για να πάρουν τη νίκη στο μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας την Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά στον Μετροπολις

Για το παιχνίδι της Τούμπας:

«Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι, το περιμένουν σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν αλλάξουν οι ισορροπίες φέτος και μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος. Κάθε χρόνο είναι ντέρμπι, όμως φέτος ο ΠΑΟΚ είναι τόσο κοντά στον τίτλο και μια νίκη εκτός του γοήτρου θα τον κάνει να ξεφύγει από τον Ολυμπιακό και θα έχει να κάνει μόνο με την ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου. Το περιμένουν και στον Ολυμπιακό πως και πως για να βγάλουν εγωισμό όμως ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό είναι καλύτερος, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο σερί και θα έχει με το μέρος του τον κόσμο που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Οι πιθανότητες είναι ελαφρώς με τη μεριά του ΠΑΟΚ και λόγω του κόσμου, όμως είναι και θέμα ημέρας».

Για το αν αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών:
«Αυτό δείχνει και η βαθμολογία. Πάντα υπήρχαν προσωπικότητες στον ΠΑΟΚ, ίσως έχει δέσει καλύτερο το υλικό. Ο κ.Σαββίδης έχει ξεκινήσει να φτιάχνει ομάδα εδώ και χρόνια και το αξίζει και πιστεύω θα βρίσκεται ψηλά και τα επόμενα χρόνια».

Για τα στοιχεία που είναι καλύτερα στον φετινό ΠΑΟΚ:
«Είναι πολλά τα στοιχεία μιας επιτυχίας, βγάζει μια σιγουριά ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Ο κόσμος βοηθάει πολύ τον κόσμο και είναι σημαντικό που τα κατάφερε και χωρίς αυτόν. Όταν έχεις συνεχόμενες νίκες τότε η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει, βγάζεις σιγουριά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αν και βρίσκεται στην 1η θέση δεν ξεφεύγει από τον στόχο, συνεχίζει να βγάζει ενθουσιασμό, έχει χαμηλό το κεφάλι και κοιτάνε παιχνίδι-παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για την ΑΕΚ:
«Είναι δεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή, το μόνο αρνητικό που έχει η ΑΕΚ είναι πως έχει συνεχόμενα παιχνίδια λόγω της Ευρώπης και μπορεί στο τέλος του πρωταθλήματος να βγάλει κάποια κούραση. Εχει κάνει ένα πολύ καλό σερί κι η Ενωση και είναι κοντά στη μάχη του τίτλου. Η ΑΕΚ άξιζε να περάσει τη Ντιναμό Κιέβου, το ότι αποκλείστηκε θα της βγει σε καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x