Κύπελλο Ελλάδας

Τζαναβάρας: «Μια κλάση πάνω από μας ο εξαιρετικός Ατρόμητος»

Ξεκάθαρος ως προς την εικόνα του ματς κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο προπονητής της Σπάρτης, Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ξεκάθαρη ήταν η ανωτερότητα του Ατρόμητου στο ματς κόντρα στη Σπάρτη, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας της Λακωνίας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, προσθέτοντας ότι οι Περιστεριώτες γενικότερα είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα εφόσον είχαμε αποκλειστεί. Δεν είχαμε κανένα κίνητρο και από την άλλη παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα, πολύ γρήγορη και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αφήσαμε πολλά παιδιά να ξεκουραστούν. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε.

Αυτό που μας ενδιέφερε πιο πολύ ήταν να μην έχουμε απώλειες τραυματισμών. Γι' αυτό απέσυρα τον Ζουλιώτη, τον Μπαρέττα και τον Τριανταφυλλάκο. Δεν το συζητάμε, ο Ατρόμητος ήταν μία κλάση πάνω από εμάς και δικαιότατα κέρδισε. Εμείς αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω, γιατί ήταν διαδικαστικό. Το μυαλό μας είναι τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος και καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x