Αγγλία

Τζέσι Λίνγκαρντ: «Ποτέ δεν έχω δει τον Ράσφορντ να πτοείται από τίποτα»

Την άποψη ότι ο Μάρκους Ράσφορντ θα «λάμψει» με την εθνική Αγγλίας, λόγω του απτόητου χαρακτήρα του, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε το ντεμπούτο του με την Αγγλία τον περασμένο Ιούνιο, σκοράροντας σε ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αυστραλία. Η απόδοση του εκείνη την ημέρα, ώθησε τον πρώην τεχνικό των «λιονταριών», Ρόι Χόγκσον, να τον συμπεριλάβει στην τελική 23αδα για το Euro που ακολούθησε στα γήπεδα της Γαλλίας, με τον νεαρό Άγγλο να εντυπωσιάζει και εκεί.

Ωστόσο, ο Ράσφορντ στάλθηκε πίσω στην ομάδα U21 της Αγγλίας, με σκοπό να την ενισχύσει για την αναμέτρηση του περασμένου μήνα με τους νέους της Νορβηγίας. Ο ταλαντούχος άσος της Γιουνάιτεντ πέτυχε χατ-ρικ στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να έχει και πάλι θέση στην ομάδα αντρών της Αγγλίας.

inner

Για τα «λιοντάρια» ακολουθεί το ματς κόντρα στη Μάλτα το Σάββατο, με τον Μάρκους Ράσφορντ να κερδίζει άκρως θετικά σχόλια, από τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ.

«Ο Ράφορντ έχει σκοράρει ή έχει συμμετοχή στα περισσότερα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως τώρα. Συμβάλλει πολύ στο σύλλογο και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στην εθνική Αγγλίας. Θα ήταν πολύ σημαντικό γι αυτόν να σκοράρει με τη φανέλα της Αγγλίας στο σημαντικό ματς απέναντι στη Μάλτα. Η αυτοπεποίθησή του είναι ήδη πολύ υψηλή, αλλά θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη εάν σκοράρει στην αναμέτρηση του Γουέμπλεϊ», δήλωσε σε βρετανικά μέσα ο Λίνγκαρντ και πρόσθεσε:

«Ο Μάρκους έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία από την Premier League και ας μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα πολύ μικρός σε ηλικία. Πάντως, αυτό που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πάνω του, είναι ότι δεν τον έχω δει ποτέ να πτοείται από τίποτα. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει τα πάντα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του»

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x