Champions League

Τζούρτζεβιτς: «Είναι δύσκολο να ‘γυρίσεις’ τέτοιο ματς»

Όσο και να προσπαθείς, δεν μπορείς να «ανατρέψεις» τέτοια ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μετά το 2-3 της Σπόρτινγκ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης».

Ο Σέρβος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως μείωσαν κάπως το σκορ στα τελευταία λεπτά, όμως δε γινόταν να κάνουν κάτι περισσότερο και πως μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν, κατέρρευσαν ουσιαστικά. Εκθείασε τα «λιοντάρια» για το στήσιμο και τα πεπραγμένα τους στο γήπεδο και τόνισε πως θα πρέπει να παλέψουν όσο μπορούν στα επόμενα ματς του ομίλου.

Αναλυτικά: «Στο τέλος, είναι αλήθεια ότι πλησιάσαμε κάπως, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο δεύτερο λεπτό και ένα τόσο γρήγορο δεύτερο, δεν μπορείς να πετύχεις κάτι περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά μετά το δεύτερο γκολ καταρρεύσαμε. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις από εκείνο το σημείο και μετά για να "γυρίσεις" το παιχνίδι.

Η Σπόρτινγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς αμυντικούς, καλό προπονητή και πολύ καλά στημένη στο γήπεδο. Εμείς έχουμε ακόμη πέντε ματς και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x