Γερμανία

«Ύμνοι» για τον Έλληνα «γκουρού» που κρύβεται πίσω από το comeback του Παπαδόπουλου

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε για τα καλά και το comeback του έχει την υπογραφή του φυσιοθεραπευτή, Λευτέρη Παυλίδη. Στη Γερμανία ήδη τον αποθεώνουν.

Με ένα εκτενές αφιέρωμα, στο οποίο τον χαρακτηρίζει «Έλληνα γκουρού», το γερμανικό περιοδικό «Sports Bild» αποθεώνει τον φυσιοθεραπευτή, Λευτέρη Παυλίδη, τον άνθρωπο επί της ουσίας που βρίσκεται πίσω από την ολική επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ταλαιπωρείται χρόνια από τραυματισμούς, εμπιστεύθηκε το ποδοσφαιρικό του μέλλον στον Λευτέρη Παυλίδη και την ομάδα του που κάνουν σπουδαία δουλειά στο κέντρο αποκατάστασης «Λαέρτειον» και φαίνεται να εξαργυρώνει τη δουλειά που έγινε.

Ο Παυλίδης, εξήγησε μιλώντας στην «Bild» τη δουλειά που έγινε με τον Παπαδόπουλο, ώστε να κάνει τον Έλληνα στόπερ γρανάζι στο σύνολο του Γκίσντολ από τις πρώτες μέρες της μεταγραφής του κιόλας.

«Εφαρμόσαμε ένα ειδικό πλάνο με πέντε φάσεις αποκατάστασης. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσε να μπει κατευθείαν σε αγωνιστικό ρυθμό με το Αμβούργο. Ο στόχος δεν ήταν να μπορέσει να παίξει ένα παιχνίδι αλλά ολόκληρο τον δεύτερο γύρο χωρίς ενοχλήσεις. Γι' αυτό έπρεπε να προσέξουμε ακριβώς αυτό, να μην βιαστούμε αλλά από την άλλη να μην καθυστερήσουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση» σχολίασε ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαδόπουλος δούλεψε σκληρά για να επιστρέψει στη δράση με το περιοδικό να κάνει λόγο για τα στάδια που ακολούθησε ο «Παπ».

inner

1.Μετεγχειρητική αντιμετώπιση μετά την επέμβαση

2. Προπόνηση στο νερό

3.Μυική ενδυνάμωση και συναρμογή (μεταξύ άλλων ασκήσεις σε τραμπολίνο)

4.Αύξηση της έντασης στο τρέξιμο

5.Επανένταξη στις προπονήσεις με την προηγούμενη ομάδα του, την Λειψία, στις αρχές Ιανουαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x