Stoiximan Super League

Υπέρ των ξένων διαιτητών ο ΠΑΟΚ

Σαφή θέση υπέρ της καθιέρωση ξένων διαιτητών τουλάχιστον σε μεγάλα παιχνίδια πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος του προέδρου, Λούμπος Μίχελ. Η θέση του για τον ορατό κίνδυνο του Grexit.

Σύμφωνη βρίσκει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η θέση των FIFA και UEFA, που δέχτηκαν να διευθύνουν ξένοι διαιτητές μεγάλης σημασίας παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων στην Ελλάδα, προκειμένου να καταπολεμηθεί η αναξιοπιστία.

«Θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανακτήσει την αξιοπιστία του να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Έχει γίνει σε άλλες χώρες που με είχαν καλέσει και εμένα προσωπικά να διαιτητεύσω. Νομίζω ότι όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ενισχύουν μία τέτοια πρόταση. Εκτιμώ πως τόσο σημαντικά ματς θα πρέπει να διευθύνονται από ξένους διαιτητές», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, μιλώντας στη «Metrosport».

Όσο για το ποια είναι η θέση της ΠΑΕ για τον ορατότατο κίνδυνο διεθνούς αποκλεισμού της Ελλάδας; «Θα μπορούσε να είναι η τελευταία λύση στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν η Ομοσπονδία οδηγηθεί προς την αυτοκάθαρση, μπορεί να αποφευχθεί», τόνισε ο Σλοβάκος παλαίμαχος διαιτητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x