Stoiximan Super League

Υπογράφει και ο Ανιέτε στον Απόλλωνα!

Μια ανάσα από την απόκτηση και του Αντόνιο Ανιέτε βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Ελλάδα εντός των επομένων ωρών.

«Γκάζι» στις μεταγραφές έχει πατήσει ο Απόλλων Σμύρνης. Μετά την απόκτηση των Τάσου Παπάζογλου, Γκονζάλο Καστιγέχος και Ντάρεν Μάατσεν, η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή και του Αντόνιο Ανιέτε.

Όπως σας έγραψε νωρίτερα το sportfm.gr, ο 31χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός (που μπορεί να παίξει και ως -περιφερειακός- φορ) έχει προταθεί και εξετάζεται από τους «κυανόλευκους». Ωστόσο, το θέμα είναι ακόμη πιο προχωρημένο με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία. Ο Ανιέτε αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Ανιέτε θα αποτελέσει τον παίκτη που θα αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός χαφ (εάν το σύστημα είναι 4-2-3-1), ενώ μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σαν δεύτερος επιθετικός (στο 4-4-1-1 ή 4-4-2).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σοσιεδάδ, για να ακολουθήσουν οι Κόρια, Σαν Ροκέ (35/9), Ρεάλ Χάεν (23/4) και Θέουτα (45/6). Στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει σε Ολυμπιακό Βόλου (44/9) και Νίκη Βόλου (42/21) και μετά αγωνίστηκε σε Νέφτσι Μπακού (26/3) και Λέφσκι Σόφιας (68/23).





Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x