Ισπανία

Υπογράφει ως δανεικός στην Μπέτις ο Πεντράθα

Κάτοικος Σεβίλλης θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Πεντράθα, με τον ποδοσφαιριστή να αφήνει τη Βιγιαρεάλ για να αγωνιστεί στη Μπέτις ως δανεικός.

Παίκτη της Ρεάλ Μπέτις θα αποτελεί για τη νέα σεζόν ο Αλφόνσο Πεντράθα, ο οποίος μετακομίζει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με τη μορφή δανεισμού από την Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «AS», ο 23χρονος αριστερός χαφ αναμένεται να περάσει μέσα στην ημέρα ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά το δανεισμό του, αυτός αναμένεται να στοιχίσει κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ στη διοίκηση των «βερδιμπλάνκος».
Στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν θα υπάρχει όρος υποχρεωτικής αγοράς από την Μπέτις το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, αν η ομάδα του Ζοάν Φερέρ πειστεί να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλλει 10 εκατ. ευρώ στη διοίκηση της Βιγιαρεάλ, τα οποία μπορούν να φτάσουν τα 14 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των όποιων μπόνους.

Ο Πεντράθα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και πρόσφατα κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική Ισπανίας Κ21, μέτρησε την περασμένη σεζόν 34 συμμετοχές και 3 γκολ με τα «κίτρινα υποβρύχια» στη La Liga.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x