Κύπελλο Ελλάδας

Υποψιασμένη και αλλαγμένη η ΑΕΚ στη Λαμία

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου -έχοντας στο μυαλό τις ζημιές που έκανε η Λαμία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό- θέλει να σφραγίσει η ΑΕΚ. Αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το αυτονόητο (βάσει της σημασίας που έχει αποκτήσει ο στόχος του Κυπέλλου και του σκορ στο πρώτο παιχνίδι) θα επιδιώξει να κάνει σήμερα στη Λαμία η ΑΕΚ.

Έχοντας παρακαταθήκη το 2-0 του ΟΑΚΑ, η «Ένωση» θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό (18:00, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, Cosmote Sport 1).

Με εξαιρετικά παραδείγματα… προς αποφυγή τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (οι οποίοι αποκλείστηκαν από την ομάδα της Φθιώτιδας) οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με απουσίες στην αποψινή ρεβάνς.

Είτε αναγκαστικές (όπως των Τσιγκρίνσκι-Λόπες που παραμένουν ανέτοιμοι), είτε κατόπιν επιλογής του προπονητή βάσει και του περιορισμού για τους νέους (όπως συνέβη με τους Τσόσιτς-Κλωναρίδη).

Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν (σε σχέση με το άσχημο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ) οι Σιμόες, Λιβάγια και Μπακασέτας, ενώ κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επανέλθει ο Μπάρκας.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, οι Οικονόμου-Σβάρνας θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο, οι Μπακάκης-Χουλτ θα είναι στα άκρα και οι Σιμόες-Κρίστιτσιτς στα χαφ. Από ‘κει και πέρα, οι Μάνταλος-Μπακασέτας θα βρεθούν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Πόνσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x