Stoiximan Super League

Ώρα… Ζιλμπέρτο

«Κλείδωσε» η άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος το Σάββατο θα έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και την Κυριακή θα είναι στη Λεωφόρο.

Εν αναμονή του Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα εντός της ημέρας ώστε να κάνει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά των «πράσινων» για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής. Άλλωστε, από την Παρασκευή σας είχε ενημερώσει το sport-fm.gr ότι πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα βασικά εδώ και καιρό και ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως πείστηκε να αναλάβει αυτό το πόστο από τη στιγμή που συναντήθηκε και συνομίλησε πρόσφατα με τον Γιάννη Αλαφούζο στον Μόναχο.

Πρόκειται να γίνουν αυτές τις ημέρες οι τελικές συζητήσεις με σκοπό να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και σύντομα να ανακοινωθεί ο 39χρονος. Μάλιστα, ο Ζιλμπέρτο θα μεταβεί την Κυριακή (15/05, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League.

Επιπλέον, όπως έχει προκύψει από την Παρασκευή θα δώσει το «παρών» τη Δευτέρα (22:00) στην τετράωρη εκπομπή «ΠΑΟ… Λεωφόρο» του «ΣΚΑΙ», η οποία θα είναι μέρος της καμπάνιας για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού και θα στείλει το δικό του μήνυμα για το συγκεκριμένο έργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x