Κύπελλο Ελλάδας

Χάβος: «Δεν είχαμε περιθώρια μετά το 0-2»

Στη διαπίστωση πως το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στο Αγρίνιο δεν άφησε περιθώρια στον Παναιτωλικό να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ έφτασε ο Μάκης Χάβος μετά τη λήξη του ματς στην Τούμπα.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως μέχρι το 40’ κράτησαν μια χαρά, αλλά μετά αδράνησαν στην άμυνα και πως ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ στάθηκε στην κούραση, περιμένοντας διαφορετικό ματς στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά: «Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν άφηνε περιθώρια για εμάς, καθώς έδινε σαφές προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι το 40’, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε τον αντίπαλο από τη μεγάλη μας περιοχή.

Δεχτήκαμε δυο "φτηνά" γκολ, από αδράνειες δικές μας, με αποτέλεσμα κάπου εκεί να τελειώσουν όλα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Βλάνταν Ίβιτς και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να κρατάς υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι σου όταν δίνεις διαδοχικά παιχνίδια.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι άλλο παιχνίδι. Έχω τρεις μέρες στην ομάδα, τρεις προπονήσεις, αλλά την Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x