Κύπελλο Ελλάδας

Χάβος: «Θέλαμε να εμφανιστούμε πειθαρχημένοι»

Στην πειθαρχία που επέδειξαν οι παίκτες του Παναιτωλικού κόντρα στον Εργοτέλη απέδωσε την άνετη νίκη επί των Κρητικών ο Μάκης Χάβος.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως τα ματς με τις ομάδες με τις μικρότερες κατηγορίες είναι επικίνδυνα, έμεινε απογοητευμένος από το πρώτο ημίχρονο και πως είδε αυτά που ήθελε στην επανάληψη και έμεινε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που επέδειξαν.

Αναλυτικά: «Έχει δείξει η ιστορία ότι αυτά τα παιχνίδια για τις ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας που παίζουν με αντιπάλους μικρότερης κατηγορίας είναι επικίνδυνα και βλέπουμε να γίνονται δύσκολες καταστάσεις.

Θέλαμε σήμερα να ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καν στον αγώνα, απέναντι σε έναν εξαιρετικό Εργοτέλη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βελτιώσαμε πολλά, έγιναν τα πράγματα καλύτερα και νικήσαμε με ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Εργοτέλη.

Χαίρομαι για τη νίκη, γιατί είχαμε σοβαρότητα. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, είναι ο πιο γρήγορος και σύντομος δρόμος για την επιτυχία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, επέστρεψαν και οι τραυματίες και έχουμε το ‘βάθος’ και τα νέα παιδιά και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x