Κύπελλο Ελλάδας

Χαραλαμπίδης: «Δεν το είδαμε σαν αγγαρεία κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε κέρδη που αποκόμισε ο Αστέρας Τρίπολης από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μπορεί ο Αστέρας να είχε μηδαμινές ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά μετά την ήττα με 4-0 στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι οι Αρκάδες δεν είδαν τη ρεβάνς (0-1) σαν αγγαρεία και στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στα κέρδη της ομάδας του.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη ρεβάνς και τον αποκλεισμό: «Γνωρίζουμε ότι χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν το είδαμε σαν αγγαρεία σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι. Σε όλα τα παιχνίδια κερδίζεις από κάτι και εμείς έτσι το κοιτάξαμε. Αγωνίστηκαν μερικά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να είναι αυτή οδηγός μας για το παιχνίδι της Κυριακής, με την Κέρκυρα.

Δυστυχώς από μία αδράνεια, χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Είδαμε κάποια πράγματα, και μερικά παιδιά που θέλαμε. Τώρα από εδώ και πέρα δεν υπάρχει αύριο, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγώνα της Κυριακής».

-τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη ρεβάνς με τον Αστέρα: «Αγωνίστηκαν ο Μπαστιάνος, ο Ευαγγέλου και ο Μακροστέργιος που είχαν καιρό να παίξουν και είδαμε τι μπορούν να κάνουν. Δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία αυτή τη στιγμή για να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια, αλλά εξετάζουμε σιγά σιγά για το αν μπορούν να τους υπολογίζουμε στο μέλλον».

-τις επιστροφές των τραυματιών: «Ο Μπέρτος λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, όπως και ο Κώτσιρας που θα γνωρίζουμε την κατάσταση του, σίγουρα, αύριο. Από την άλλη ο Ιγκόρ δεν νομίζω πως θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x