Europa League

Χάρο: «Αν νικήσουμε στο Καραϊσκάκη…»

Για την πρεμιέρα της Μπέτις στο Europa League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μίλησε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Άνχελ Χάρο, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Την άποψη πως αν η Μπέτις καταφέρει να φύγει με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Europa League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, θα κάνει σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, εξέφρασε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Άνχελ Χάρο, με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την επιστροφή της Μπέτις στην Ευρώπη μετά από 4 χρόνια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Ευρώπη, κάτι που δείχνει την ωρίμανση του συλλόγου μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός, δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό».

Για τους στόχους της Μπέτις στο Europa League: «Προχωράμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι, έτσι φτάσαμε ως εδώ, κι έτσι, με ταπεινότητα, θα συνεχίσουμε. Αν ξεχάσουμε πως φτάσαμε εδώ τότε σίγουρα θα αποτύχουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Γενικά δουλεύουμε σκληρά και προφανώς ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια».

Για το τι σημαίνει η επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί αντιπροσωπεύει την άνοδο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την εποχή, είτε καταφέρνεις και παίζεις στην Ευρώπη, είτε όχι, οπότε προφανώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας».

Για την «κόλαση» του Καραϊσκάκη: «Πολλοί παίκτες μας έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, είτε στην Ευρώπη είτε σε άλλα πρωταθλήματα και ξέρουν ότι σε τέτοια γήπεδα πρέπει να παίξεις με προσωπικότητα. Ξέρουν από πριν τι θα αντιμετωπίσουν όσον αφορά στην ατμόσφαιρα οπότε δεν μας ανησυχεί. Νομίζω μάλιστα ότι θα το απολαύσουν».

Για την έλλειψη εμπειρίας της Μπέτις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Μπορεί η ομάδα μας να έχει λίγα χρόνια να παίξει στην Ευρώπη όμως οι παίκτες μας γνωρίζουν από αυτές τις καταστάσεις, δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό».

Για την επιθετική «αφλογιστία» της Μπέτις: «Ναι, δεν σκοράρουμε αρκετά, όμως έχουμε μια ομάδα από την οποία μπορεί να σκοράρει ο οποιοσδήποτε. Έχουμε χάσει σίγουρα κάποιες ευκαιρίες, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε στα επόμενα ματς».

Για την μεγάλη συμπαράσταση των οπαδών της Μπέτις σε Σαν Σίρο και «Καραϊσκάκη: «Θα έχουμε μαζί μας περίπου 1000 οπαδούς και θα ακούγονται σαν 10.000 γιατί έτσι είναι ο κόσμος μας. Σίγουρα το παιχνίδι στο Μιλάνο είναι πιο ελκυστικό, όμως μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x