Stoiximan Super League

Χάσι: «Θετικό που παίζουμε καλά για 60 λεπτά σε αυτό το σημείο»

Αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού τόσο στο φιλικό με τη Λουντογκόρετς, όσο και με τη συνολική του παρουσία στο Ζέεφελντ, ήταν ο Μπέσνικ Χάσι.

Ευχαριστημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Λουντογκόρετς, ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά του, ήταν ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος χαρακτήρισε θετική τη συνολική παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο Ζέεφελντ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με βάση τα δεδομένα της ομάδας αυτή τη στιγμή. Παίξαμε καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και μία ομάδα που μπορεί να βρούμε μπροστά μας στα προκριματικά. Για 60 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας προς το παρόν από άποψη φυσικής κατάστασης. Πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, ενώ είχαμε καλή οργάνωση και ανάπτυξη. Όταν κάναμε τις αλλαγές, τότε άλλαξε το πρόσωπό μας. Σε γενικές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Μπέσνικ Χάσι στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας:

«Δουλέψαμε καλά. Το να δίνουν αυτή την εικόνα οι παίκτες, με αυτή τη φυσική κατάσταση για 60 λεπτά, είναι κάτι θετικό. Δουλέψαμε σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, ενώ δεν ήμασταν όλοι, καθώς μας περιμένουν κι άλλα παιδιά στην Αθήνα. Δεν είχαμε και τον Ρέτσο σήμερα. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας όλο αυτό τον καιρό είναι καλή στα μάτια μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x