Europa League

Χάτσκεβιτς: «Είναι 50-50 οι πιθανότητες ανάμεσα σε Ντιναμό και Ολυμπιακό»

Μοιρασμένες πιθανότητες για πρόκριση στους «16» του Europa League έχουν Ολυμπιακός και Ντιναμό Κιέβου, όπως ανέφερε ο τεχνικός των Ουκρανών, Αλεξαντρ Χάτσκεβιτς.

Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Κιέβου, όπως ανέφερε ο τεχνικός των Ουκρανών.

Παρά το 2-2 που πήρε η ομάδα του στο Καραϊσκάκη, ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς τόνισε ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι 50-50 και τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος για την παρουσία των φιλοξενούμενων, τονίζοντας ότι οι παίκτες του εφάρμοσαν το πλάνο που υπήρχε.

Αναλυτικά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

-το 2-2 με τον Ολυμπιακό: «Μου άρεσε ότι μετά το πρώτο γκολ, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε δομή στο παιχνίδι μας και κρατήσαμε τις θέσεις μας. Είπε στους παίκτες μας στην ανάπαυλα να παίξουν με μεγαλύτερη σιγουριά, διότι στο πρώτο παίξαμε αρκετά πίσω και… οριζόντια».

-τις πιθανότητες που υπάρχουν μετά το 2-2: «Όπως και να τελείωνε, θα κρινόταν όλα και στο Κίεβο. Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μας. Οι πιθανότητες είναι 50-50».

-την απουσία του Καντάρ, το αν θα παίξει στο δεύτερο ματς και την απόδοση του Σολ: «Αποφασίσαμε στην τελευταία προπόνηση, ήταν και δική του επιθυμία. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες για τη ρεβάνς αν θα είναι έτοιμος να παίξει. Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του, πίεσε τους αντιπάλους και έκανε αυτό που είπαμε».

-τις αλλαγές που είχε ο Ολυμπιακός: «Δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές στη σύνθεσή του. Ο προπονητής του τα ξέρει καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα του. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από το δικό μας πλάνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x