Ελλάδα

Χατζηαποστόλου: «Ο Κοντονής θα κάνει ήρωα τον Γκιρτζίκη»

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου εκτιμά ότι ο Σταύρος Κοντόνης, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κόντρα με τον Γιώργο Γκριρτζίκη, τον ενισχύει με τις κινήσεις του.

Λάθος θεωρεί ο Βασίλης Χατζηαποστόλου την πολιτική που ακολουθά ο Σταύρος Κοντονής που αφορούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και σχολίασε ότι με τις ενέργειες του βοηθάει τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

«Με τη φόρα που έχει πάρει, θα κάνει ήρωα τον Γκιρτζίκη στις Ενώσεις! Δεν θα περάσει τίποτα από αυτά που λέει, θα αναγκασθεί να υποχωρήσει, θα πηγαίνει ο Γκιρτζίκης στις Ενώσεις και θα λέει: είδατε τι δύναμη έχω;», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΠΣ Κιλκίς μέσω του «Arena».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

«Ο κ. Κοντονής με τη φόρα που έχει πάρει, θα κάνει ήρωα τον Γκιρτζίκη στις Ενώσεις! Δεν θα περάσει τίποτα από αυτά που λέει, θα αναγκασθεί να υποχωρήσει, θα πηγαίνει ο Γκιρτζίκης στις Ενώσεις και θα λέει «είδατε τι δύναμη έχω; Υποχώρησε και ο υφυπουργός! Εμείς τι ρόλο παίζουμε; Αστειότητες λέει και αυτός ο Κωνσταντινέας που τον ακούω καμιά φορά. Είναι άσχετοι, δεν είμαστε κράτη Αφρικής, όπου η Κυβέρνηση κάνει ότι θέλει, είμαστε Ευρώπη και πρέπει να συντασσόμαστε. Αυτές οι δηλώσεις του υφυπουργού, η εν γένει στάση του είναι bonus για τον Γκιρτζίκη και σε βάρος της συμμαχίας για την κάθαρση του ποδοσφαίρου», είπε αρχικά.

Πιστεύετε ότι θα υποχωρήσει ο υφυπουργός και θα γίνουν οι αγώνες Κυπέλλου;

«Αυτό είναι το πρόβλημα; Το Κύπελλο; Ο Γκιρτζίκης και οι φίλοι του δεν μπορούν να διαχειριστούν το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι ο Γκιρτζίκης δεν διώκεται με βούλευμα. Δεν βγήκε κανένα βούλευμα μέχρι στιγμής και λέει ψέματα και ο Θωμαίδης στις τηλεοπτικές δίκες. Κι αυτός τη δουλειά του Γκιρτζίκη κάνει και θα μας οδηγήσουν όλοι με τα λάθη τους σε ήττα, ενώ όλες οι Ενώσεις θέλουν να τον διώξουν τον Γκιρτζίκη. Η αλήθεια είναι ότι βρωμάει το ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ και το Συμβούλιο Επικρατείας θα δικαιώσει την ΕΠΟ, όχι τον Υφυπουργό για το κύπελλο. Θα το δείτε. Η Επιτροπή δεοντολογίας, για την οποία μιλάνε, μας ξέφυγε, λυπάμαι για τον εαυτό μου που δεν το είδα. Οι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να ασχοληθούν με υποθέσεις πριν το 2015. Η ανατροπή πάντως θα γίνει».

Πώς θα γίνει; Έχετε μαζί σας πολλές Ενώσεις;

«Πάμε πάρα πολύ καλά. Οι Ενώσεις θα μας στηρίξουν και θα έχουμε εκπλήξεις. Τον Οκτώβρη θα γίνει η ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ που έχει ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο και θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τη γενική συνέλευση του καλοκαιριού. Ακολουθούν μια άνανδρη πολιτική σε βάρος αυτών που είναι κόντρα στον Γκιρτζίκη, ακόμη και στα μπαράζ των Ενώσεων μας βάζουν να παίζουμε κόντρα, τάχα δήθεν κάνουν κληρώσεις και τυχαία βγήκε το Κιλκίς με την Κοζάνη, του φίλου μου, του Σάββα. Ας με καλέσουν και στα πειθαρχικά όργανα, θα τους τα πω κι εκεί. Δεν έχουμε ούτε έναν διαιτητή από το Κιλκίες εδώ και χρόνια. Οι Ενώσεις πάντως είναι μαζί μας».

Είπατε για λάθος πολιτική του κ. Κοντονή. Τι έπρεπε να κάνει;

«Εμένα, όταν ανέλαβε ο Φλωρίδης με καθάρισε σαν αυγό! Ήρθε στο Κιλκίς αγόρασε όλα τα Σωματεία και με έδιωξε από την Ένωση, δίνοντας του κόσμου τα λεφτά. Ο Κοντονής, που μάχεται για να φύγει το κατεστημένο, στη Ζάκυνθο υποστηρίζει τον υποψήφιο του Γκιρτζίκη, που έχει τακτοποιήσει τα παιδιά του στη Λίγκα και στην ΕΠΟ και κατεβαίνει υποψήφιος, με την παράταξη του σημερινού προέδρου. Αυτόν υποστηρίζει ο Κοντονής και όχι τον γιατρό, τον άφθαρτο της συμμαχίας. Τι να πω από κει και πέρα; Είναι βοήθεια αυτή για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Βοηθάνε τον Γκιρτζίκη χωρίς να το καταλαβαίνουν, ας ξυπνήσουν! Ο Γραμμένος τρέχει όλη μέρα για να βρει ψήφους από τις Ενώσεις και αυτοί κάνουν άλλη πολιτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x