Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο ποδόσφαιρο εκτός από την προσπάθεια χρειάζεται και η βοήθεια της τύχης. Δυστυχώς, βλέπω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει την τύχη όλο το χρόνο με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε ιδιαίτερη πίεση από την ομάδα της Λαμίας, χάσαμε ευκαιρίες και αν θυμάμαι καλά, κερδίσαμε 6-7 κόρνερ κι αυτό δείχνει το μέγεθος της πίεσης που ασκήσαμε. Δυστυχώς, από μια άτυχη στιγμή ήρθε το αυτογκόλ και εκεί ψυχολογικά, όταν άλλωστε βρίσκεται μια ομάδα στην τελευταία θέση, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την προσπάθεια της ομάδας, είχε πολύ καλή παρουσία, απλώς δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Μακάρι να υπήρχε αυτή η διάθεση και η εικόνα και σε άλλα προηγούμενα παιχνίδια και η θέση μας θα ήταν τελείως διαφορετική.

Το θέμα επίσης είναι ότι χάνουμε με τραυματισμούς κάποιους παίκτες. Εγώ είμαι στην ομάδα σχεδόν ένα μήνα και σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν παίξει και κάποιοι άλλοι είναι σχεδόν έξω από τραυματισμούς κι αυτό για μια ομάδα που προσπαθεί να σωθεί, δεν είναι καλό γιατί δεν μπορεί να βρει ρυθμό και ένα σχήμα που θα σταθεροποιηθεί. Το καλό είναι ότι τα παιδιά που έπαιξαν, βοήθησαν και είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, απλώς δεν είχαμε το αποτέλεσμα που προέρχεται, επαναλαμβάνω, από δυο άτυχες στιγμές και η μία είναι το αυτογκόλ»
, είπε αρχικά.

Για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας: «Πάντα πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός, ακόμα και για τις ομάδες που στέκονται στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα που έρχεται πρέπει να ετοιμάζεσαι για την επόμενη μέρα. Εμείς μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας. Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει πάντα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ