Αγγλία

Χέντερσον: «Ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς»

Στο τελικό αποτέλεσμα και στο μέτριο δεύτερο ημίχρονο της Λίβερπουλ με την Πόρτο στάθηκε ο Άγγλος χαφ.

Μετά το νικηφόρο 2-0 της Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο για τα προημιτελικά του Champions League, ο Τζόρνταν Χέντερσον μίλησε στην κάμερα του «ΒT Sports» για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο της αγγλικής ομάδας.

«Πιστεύω πως συνολικά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και αυτό θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «κόκκινων» και στη συνεχεία για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης πρόσθεσε:

«Εννοείται πως θέλαμε να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Συνολικά θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είναι ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς της Πορτογαλίας».

Επιμέλεια : Σταύρος Καραμαλάκης

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x