Γερμανία

Χένες: «Θα συνιστούσα στον Μπόατενγκ να φύγει από τη Μπάγερν!»

Ο Ούλι Χένες τόνισε ότι ο Ζερόμ Μπόατενγκ φέρεται σαν ξένο σώμα στη Μπάγερν Μονάχου και τον συμβούλευσε να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, δείχνοντας του... ξεκάθαρα την πόρτα της εξόδου!

Ουδέποτε «μάσησε» τα λόγια του ο Ούλι Χένες, δεν το έκανε ούτε και τώρα, στο περιθώριο των μεθεόρτιων λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Γερμανίας από τη Μπάγερν Μονάχου. Με τον πρόεδρο των Βαυαρών να στέλνει σαφές μήνυμα προς τον Ζερόμ Μπόατενγκ…
«Θα του συνιστούσα να φύγει από την ομάδα, γιατί νομίζω ότι χρειάζεται μια νέα πρόκληση. Συμπεριφέρεται σαν να είναι ξένο σώμα! Και θα τον συμβούλευα σαν φίλος να ψάξει για νέα ομάδα. Η πόρτα δεν είναι κλειστή, έχει συμβόλαιο (σ.σ. μέχρι το 2021)», ήταν τα ξεκάθαρα λόγια του Χένες.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι, τις τελευταίες εβδομάδες ειδικότερα, ο Γερμανός αμυντικός είναι ξενερωμένος, να το πούμε… λαϊκά. Στα σημαντικά ματς της Μπάγερν όπου έμεινε στον πάγκο, ο Μπόατενγκ αρκέστηκε να παρακολουθεί αμίλητος. Ακόμα και στα γλέντια, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και χθες, έλαμψε… δια της απουσίας του!

Κοντολογίς, είναι σαφές ότι οι δρόμοι των νταμπλούχων Γερμανίας με τον 30χρονο στόπερ πολύ δύσκολα δεν θα χωρίσουν το καλοκαίρι. Με τη λογική να λέει πως δεν θα υπάρξουν και υπέρογκες απαιτήσεις από την πλευράς τους για τον παραχωρήσουν. Το ερώτημα είναι που θα καταλήξει ο Μπόατενγκ…

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο επόμενος προορισμός του είναι η Ιταλία και δη το Μιλάνο. Αν η Ίντερ καταφέρει να κερδίσει μάλιστα μια θέσης το επόμενο Champions League, τότε θα κλείσει οριστικά το θέμα. Μοναδικό «αγκάθι», οι ετήσιες απολαβές του 76 φορές διεθνούς με την εθνική Γερμανίας, καθώς ο Μπόατεγνκ αμείβεται με 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x