Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Αξίζαμε τη νίκη, προέχει το ματς του Κυπέλλου από αυτό με τον Ολυμπιακό»

Χαμηλά τους τόνους θέλησε να κρατήσει ο Μανόλο Χιμένεθ που υποστήριξε πως το ματς με την Λαμία για το Κύπελλο είναι αυτό που προέχει και όχι αυτό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στην ΝΟVA

«Όλα έπαιξαν το ρόλο τους, κυρίως η κούραση. Ήταν δύσκολο μετά από μια μεγάλη νίκη να υπάρχει και η σωστή αντίδραση. Η αμυντική λειτουργία της Λαμίας ήταν πολύ δύσκολη για να φτιάξουμε ευκαιρίες, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη που αξίζαμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Υπήρξε μια ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις και απέναντι μία που έπαιξε πολύ καλά άμυνα», είπε αρχικά.

Για τις βοήθειες που πήρε η ΑΕΚ από τον πάγκο: «Το σημαντικό είναι αυτοί που καλούνται να παίξουνε να μπορούν και να προσφέρουν. Αν συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά, θα παίζουμε περισσότερα παιχνίδια παντού».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό αλλά θα ζητήσω συγνώμη. Προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου και μετά αυτό με τον Ολυμπιακού. Βήμα βήμα, αν θέλουμε να κερδίσουμε από τώρα τον Ολυμπιακό θα κάνουμε μεγάλο λάθος, πρώτα το ματς με την Λαμία. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο και περίπλοκο άθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x