Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, θύμωσα με το αντιαθλητικό παιχνίδι»

Η εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στην Κορόνα και η αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του Μ. Χιμένεθ παρά την κούραση, άφησαν ικανοποιημένο τον Ισπανό, που στάθηκε και στο αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου.

Θετικό είναι το πρόσημο της παρουσίας της ΑΕΚ στο φιλικό με την Κορόνα Κίελτσε, όπως ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το 1-0 της Ένωσης κόντρα στους Πολωνούς.

Αναλυτικά

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με την συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μου. Πρέπει να μαθαίνουμε να αντιδρούμε και να παίζουμε καλά σε τέτοια παιχνίδια, όταν είναι συσσωρευμένη η κούραση από την προετοιμασία. Οφείλουμε να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, συνεπώς η νίκη αυτή είναι σημαντική για εμάς», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός αρχικά και σε ερώτηση που του έγινε για το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κορόνα, απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν όχι μόνο αντιαθλητικά τα χτυπήματα, ήταν χτυπήματα κάτω από τη μέση και τα άφησε ο διαιτητής ειδικά στο πρώτο. Θύμωσα, γιατί πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το στοιχείο που του άρεσε περισσότερο από την ομάδα του είπε: «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η διάθεση να προσπαθήσουμε ώστε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x